top of page

Onze kamers

De VOORKAMER

 

De voorkamer is luxe en sfeervolle kamer. De kamer kijkt uit over de binnenhaven van Joure, De Kolk. De kamer is op de begane grond en er is een eigen ingang.

 

De kamer is ingericht zodat u zich snel thuis voelt op de kamer. De stijl van de kamer is jaren 60. De meubels zijn zorgvuldig bij elkaar gezocht, gerestaureerd en aangepast aan de eisen van deze tijd.

 

De privé badkamer met toilet hebben we aangepast aan deze stijl, zodat het één geheel is met de rest van de kamer.

De MIDDENKAMER

 

De middenkamer is een ruime luxe kamer, geschikt voor 3 personen. Er staan 2 bedden in de "en-suite" slaapkamer en er is een bed in het woongedeelte (opklapbaar).

 

De kamer is warm ingericht. De bedden zijn gemaakt van steenschotten. Deze worden gebruikt bij het maken van handvorm bakstenen. Gecombineerd met de design stoelen zorgt dit voor een frisse kamer. De kamer is op de begane grond en er is een eigen ingang.

 

De eigen badkamer met toilet is lichtgroen met teakhout. In deze mooie badkamer waan je je in stijlvol exotisch oord!

De TUINKAMER

 

De tuinkamer is de kamer die aan de tuin grenst (verrassend!) en dus op de begane grond.

 

De kamer is luxe ingericht, met karakter. De meubels zijn gemaakt van kaasplanken, het bed is een RVS spijlenbed en de badkamer heeft een gestorte betonnen wastafel.

 

Er is ook een extra slaapmaker met 2 extra slaapplaatsen. Dit zijn 2 grote éénpersoonsbedden boven elkaar, waar volwassenen goed kunnen slapen, al is de kamer bedoeld als extra kinderslaapkamer.

bottom of page