ALL RIGHTS FOR THE PHOTOES RESERVED TO PHOTOSTREAM Michael Carian, keep the credit.

FACILITEITEN

 De faciliteiten die alle kamers hebben zijn een geluidsarme koelkast, kluisje, elektrisch verstelbaar bed, televisie, eigen badkamer met stortdouche en toilet, op de kamer regelbare vloerverwarming, koffie en thee op de kamer en natuurlijk gratis internet. De kamers zijn rookvrij.

 

Wij vinden het belangrijk dat wij onze bijdrage leveren aan een duurzamere wereld, maar we doen dit met behoud van luxe en comfort. Onze kamers zijn uitstekend geïsoleerd, er is een energiebesparend verwarmingssysteem, de algemene verlichting is zeer energiezuinig en de elektriciteit wordt opgewekt met zonnepanelen.

 

De tuin is voor gemeenschappelijk gebruikt, hier kan worden gebarbecued,

ontbeten, geborreld en gespeeld

 

 

Bel ons rechtstreeks op +31 (0) 513-850 126

 

ONZE KAMERS

 

 

 

Gewaardeerd op Booking.com met een 9.6 door onze gasten!

 

De VOORKAMER

 

De voorkamer is luxe en sfeervolle kamer. De kamer kijkt uit over de binnenhaven van Joure, De Kolk. De kamer is op de begane grond en er is een eigen ingang.

 

De kamer is ingericht zodat u zich snel thuis voelt op de kamer. De stijl van de kamer is jaren 60. De meubels zijn zorgvuldig bij elkaar gezocht, gerestaureerd en aangepast aan de eisen van deze tijd.

 

De privé badkamer met toilet hebben we aangepast aan deze stijl, zodat het één geheel is met de rest van de kamer.

Welkom op de website van Bed & Breakfast KLAAR in Joure.

 

Gastvrijheid is wat wij u bieden, in combinatie met een luxe kamer met een goed bed een heerlijke douche.

 

 Onze B&B heeft de kwaliteit en de vrijheid van een hotel, en de gastvrijheid van een B&B. De kamers hebben een eigen opgang en liggen op de begane grond. Onze kamers hebben elk een eigen sfeer.

 

 De B&B ligt in het centrum van Joure, dat weer in het midden van van het Friese Meren gebied ligt. In Joure wordt erg veel georganiseerd, zodat er bijna ieder weekend iets te doen is. Ook in de omgeving zijn er mogelijkheden om actief bezig te zijn, maar ook om te ontspannen.

 

Kijk eens verder op onze website!

 

De TUINKAMER

 

De tuinkamer is de kamer die aan de tuin grenst (verrassend!) en dus op de begane grond.

 

De kamer is luxe ingericht, met karakter. De meubels zijn gemaakt van kaasplanken, het bed is een RVS spijlenbed en de badkamer heeft een gestorte betonnen wastafel.

 

Er is ook een extra slaapmaker met 2 extra slaapplaatsen. Dit zijn 2 grote éénpersoonsbedden boven elkaar, waar volwassenen goed kunnen slapen, al is de kamer bedoeld als extra kinderslaapkamer.

 

DIRECT RESERVEREN

 

 

 

 

TARIEVEN

 

 

VOORKAMER

Overnachting voor 1 persoon, incl. ontbijt € 63,00 Overnachting voor 2 personen, incl. ontbijt € 73,00

 

MIDDENKAMER

Overnachting voor 1 persoon, incl. ontbijt € 63,00 Overnachting voor 2 personen, incl. ontbijt € 73,50

Overnachting voor 3 personen, incl. ontbijt € 83,50

 

TUINKAMER

Overnachting voor 1 persoon, incl. ontbijt € 68,00 Overnachting voor 2 personen, incl. ontbijt € 78,00 Overnachting voor 3 personen, incl. ontbijt € 88,00 Overnachting voor 4 personen, incl. ontbijt € 98,00

 

Indien u geen ontbijt wenst, krijgt u €6,00 korting per persoon.

 

Korting 10 %

Bij een verblijf vanaf een verblijf van 3 nachten of langer.

 

 

 

OVER JOURE

 

Joure is een plaats waar veel activiteiten plaatsvinden. Watersport en de Douwe Egberts fabriek wordt vaak aan gedacht, maar er is veel meer te doen in Joure.

Wellness, actief bezig zijn, op culinaire ontdekkingtocht of musea bezoeken. Er is voor ieder iets te doen. Voor alles wat er in Joure te doen is verwijzen wij u door naar de website van:                                          (klik op het logo)

 

OVER DE OMGEVING

 

B&B KLAAR ligt aan open vaarwater inde Friese Meren. Vanuit Joure heeft u toegang tot de unieke Friese water infrastructuur. Huur een sloepje of verken de omgeving te voet of op de fiets. Er is veel te doen, dus kijk bij onderstaande links wat u kunt gaan doen.

Bed & Breakfast Klaar

't Zand 2

8501 BB Joure

NEDERLAND

 

tel: +31 (0) 513 - 850 126

email: anneklare@klaar-joure.nl

 

 

 

De MIDDENKAMER

 

De middenkamer is een ruime luxe kamer, geschikt voor 3 personen. Er staan 2 bedden in de "en-suite" slaapkamer en er is een bed in het woongedeelte (opklapbaar).

 

De kamer is warm ingericht. De bedden zijn gemaakt van steenschotten. Deze worden gebruikt bij het maken van handvorm bakstenen. Gecombineerd met de design stoelen zorgt dit voor een frisse kamer. De kamer is op de begane grond en er is een eigen ingang.

 

De eigen badkamer met toilet is lichtgroen met teakhout. In deze mooie badkamer waan je je in stijlvol exotisch oord!

 

BINNENKIJKEN!